Natuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Pont ’t Kleine Veer vanaf dit weekend weer in de vaart

Zwolle – Vanaf zaterdag 24 april tot en met zaterdag 30 oktober 2021 vaart ’t Kleine Veer weer dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur op de IJssel. Wandelaars en fietsers kunnen gebruikmaken van het pontje over de IJssel tussen Zwolle en Hattem. Vanwege corona kunnen per overtocht maximaal vier mensen mee, als het om één gezin gaat maximaal zes.

De overtocht met het pontje kost € 1,- voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Een tienvaartenkaart kost € 8,-. Sinds 2020 kan alleen nog met de pin worden betaald.

Locatie

Vanaf de Zwolse kant

Aan het eind van de Oosterlaan, die in de buurt van het station ligt, komt u via de fietstunnels onder het spoor en de ringweg op de Schellerweg. Vervolgens gaat u de Schellerallee op. De route naar ’t Kleine Veer wordt vanaf hier met borden aangegeven. Ook vanaf park ’Het Engelse Werk’ is ’t Kleine Veer door middel van borden aangegeven.

Vanaf de Hattemse kant

Waar de Geldersedijk overgaat in de Apeldoornseweg ziet u aan de kant van de IJssel een ophaalbrug bij de Hoenwaardseweg. U steekt de brug over en volgt daarna de borden naar ’t Kleine Veer.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button