112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie zoekt naar vermiste man nabij Zwolle

DEVENTER – ZWOLLE – Gistermiddag 15 juli, rond 12.00 uur, is er een man uit Deventer bij de politie als vermist opgegeven door zijn familie. De man zou in de ochtend op zijn werk in Zwolle moeten verschijnen, maar is daar nooit aangekomen.

Bekend is dat zijn telefoon als laatste is uitgestraald in de omgeving van de driehoek Herxen, Windesheim en aan de overkant van de IJssel het buurtschap Werven.

De man draagt waarschijnlijk een witte korte schilderboek en een T-shirt (blauw wit gestreept of paars). Hij is ongeveer 1.78 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij rijdt in een grijze auto van het Merk Nissan en type Juke beginnend met kenteken 27-

Heeft u de vermiste man of het voertuig gezien? Bel dan met de politie.

UPDATE 10.15 uur:

Vanuit Herxen gaat de politie met speurhonden en een drone zoeken naar de vermiste man. Ook vrijwilligers van het Veteranen Search Team helpen mee met hun speurhonden.

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button