112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie zoekt getuigen van vechtpartij Thomas a Kempisstraat

Zwolle – Vier mannen zijn zaterdagavond aangehouden voor openlijke geweldpleging. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Aanhouding

Rond 18:15 uur kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij gaande was op de Thomas à Kempisstraat. Er zouden meerdere mensen bij betrokken zijn. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse. Bij aankomst werd nog volop gevochten. Nadat de partijen uit elkaar waren gehaald bleek dat een persoon gewond was geraakt. De politie hield vier verdachten aan. Drie moesten meteen mee naar het bureau, de vierde aangehouden verdachte moest eerst voor behandeling naar het ziekenhuis.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de vechtpartij en welke rol de verdachten hebben gespeeld. Drie van de vier verdachten zijn Zwollenaren van 17, 23 en 26 jaar. De vierde verdachte is een man van 42 jaar afkomstig uit Zeewolde. Alle vier verdachten worden in verzekering gesteld.

Getuigenoproep

De politie zoekt mensen die iets gezien hebben van de vechtpartij, of hier filmpjes van hebben gemaakt. Hebt u iets gezien? Bel dan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Positie op kaart bij benadering

Gerelateerde artikelen

Back to top button