112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie zoekt getuigen steekincident Van Galenstraat

Zwolle – De politie Zwolle zoekt getuigen van het steekincident dat zich zondagmiddag 16 september afspeelde in de Van Galenstraat in Zwolle.  Een man zou een conflict hebben gehad met een andere man en deze hebben gestoken en er daarna vandoor zijn gegaan.

Politie zoekt getuigen

De dader is nog voortvluchtig. De politie heeft een onderzoek ingesteld en ondertussen al meerdere getuigen gesproken. De toedracht van het incident is nog niet helder. De politie komt daarom graag in contact met getuigen die zij nog niet heeft gesproken.

Signalement verdachte

Het gaat om een licht getinte man met vermoedelijk Aziatisch uiterlijk met een pokdalig gezicht. Vermoedelijk gaat het om een man van Chinees/Nederlandse afkomst. De man is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en is ongeveer 30 jaar oud. Hij heeft een mager postuur en draagt een zwart glanzend trainingspak met twee lichte strepen, die vermoedelijk een beige kleur hebben.

Ziet u de verdachte lopen , belt u dan met 112. Beschikt u over andere informatie, dan kunt u bellen met 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doorgeven via Meld Misdaad anoniem, tel. 0800-700.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button