112 nieuwsNieuws uit Zwolle

Politie zoekt getuigen dodelijke aanrijding

Zwolle – Bij een verkeersongeval op de Blaloweg in Zwolle raakte een in de nacht van maandag op dinsdag 12 juli een 23-jarige motorrijder uit Zwolle zwaar gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij een dag later aan zijn verwondingen overleed. De politie wil graag in contact komen met getuigen van de aanrijding.

Rond 00.12 uur kwamen op de kruising van de Blaloweg en de Katerdijk een bestelbus en een motorrijder met elkaar in botsing. De motorrijder raakte hierbij zwaar gewond is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij een dag later aan zijn verwondingen overleed.

De politie startte een onderzoek naar de exacte oorzaak van de aanrijding en sprak al met verschillende getuigen. Nu vraagt de politie aan mensen die wel getuige waren, maar nog niet met de politie hebben gesproken om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button