112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie zoekt getuigen beroving 19-jarige vrouw Eemlaan

Zwolle – Op maandagavond tussen 19.45 en 20:15 uur is een 19-jarige vrouw uit Zwolle op het fietspad van de Eemlaan beroofd. De vrouw reed op haar fiets op het fietspad van de Eemlaan ter hoogte van de Rottumerplaat voordat de Eemlaan overgaat op het Eempad.

Zij werd hardhandig door twee mannen gestopt en bedreigd met een mes. De vrouw werd vervolgens beroofd van haar telefoon en geld. Doordat er een vrouw met een hond aan kwam lopen, werden de daders gestoord en gingen ze er vandoor op een mat-groene scooter, voorzien van een windscherm.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving en in het bijzonder wil de politie graag in contact komen met de vrouw die haar hond (vermoedelijk een Rottweiler) uit liet. De politie is een onderzoek gestart en heeft sporenonderzoek gedaan en al een aantal getuigen gehoord. Maar de politie heeft nog meer informatie nodig.

Signalement daders

Dader 1, Man, circa 25 jaar oud, dun postuur. Ongeveer 1.70 meter lang, licht getint uiterlijk. De man had een gouden hoektand en littekens op handen en gezicht. De man was gekleed in een donkerblauw joggingpak, zwarte gymschoenen, een rood met zwart petje en gemillimeterd haar.

Dader 2: Man, circa 20 jaar oud, met getint uiterlijk, circa 1.80 meter lang. De man had opgeschoren donker haar aan de zijkant van het hoofd en langer bovenop het hoofd. De man droeg een spijkerbroek met scheuren bij de knieën, grijze Nike-schoenen en een lichtblauwe jogging-jas met daarover een zwart jack met capuchon.

Contact

Heeft u rondom het genoemde tijdstip iets gezien of beschikt u anderszins over informatie die de politie kan helpen bij deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie via het meldformulier of bel met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M, 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button