112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie zoekt getuigen autobrand Wayerkamp Zwolle-Zuid

Zwolle – In de nacht van maandag op dinsdag is een auto uitgebrand. Het ging om een auto die geparkeerd stond aan de Wayerkamp in Zwolle-Zuid.

Rond kwart over één kwam er een melding binnen dat er in die straat een auto volledig in de brand stond. De gearriveerde brandweer constateerde dat de wagen op twee plekken brandde. Er wordt, juist daarom, dan ook vermoed dat er sprake is van brandstichting.

De politie is op zoek naar getuigen. “Heeft u iets gezien, of bent u in het bezit van bewakingscamera’s? En op de opgenomen beelden staat iets verdachts. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844”., meldt de politie via Twitter.

In diezelfde nacht was het trouwens een half uur later weer raak. Dit keer betrof het een auto aan de Wanningstraat in Holtenbroek. De brand in de Audi daar was snel onder controle. De afgelopen maanden zijn er zal vele autobranden in Zwolle geweest. De laatste tijd was het juist weer wat rustiger.

De auto aan de Wayerkamo brandde zowel an de voorkant als aan de achterkant van de wagen. Er wordt om die reden uitgegaan van brandstichting. ©RTV Focus

Gerelateerde artikelen

Back to top button