112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie zoekt getuige van aanranding

Zwolle – De politie in Zwolle is op zoek naar een getuige van een mogelijke aanranding van een 27-jarige vrouw op de Westerlaan op dinsdag 22 december. De getuige is een jongen die de vrouw na het incident aansprak. Misschien heeft hij informatie die kan helpen bij het vinden van de dader.

De vrouw verklaarde dat ze omstreeks 18.00 uur vanaf het station de Westerlaan in liep. Ze had de indruk dat ze werd gevolgd. Tegenover de school op de Westerlaan wilde ze haar fiets pakken. Ze werd aangesproken door een onbekende man. Toen ze op haar fiets wilde stappen, betastte de man haar onzedelijk. Daarna liet hij haar los en ging er vandoor. Kort na het incident werd de vrouw aangesproken door een nog onbekende jongen. Hij vroeg hoe het met haar ging. De politie komt graag met hem in contact. De jongen droeg een zwarte pet met witte tekst en hij had witte oordopjes in.

Getuigenoproep

Bent u de jongen die de vrouw aansprak? Of heeft u nuttige informatie die kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via meldmisdaadanoniem.nl

Meldmisdaad anoniem

 


 

 

Positie kaart bij benadering

Back to top button