112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie zoekt getuige gewapende woningoverval Wipstrik

Zwolle – Politie Zwolle heeft donderdagavond in het programma Onder de Loep aandacht gevraagd voor een woningoverval in de Willem Barentzstraat.

Een bewoner van de Willem Barentszstraat in de wijk Wipstrik raakte op zondagavond 9 december gewond bij een gewapende overval. Omstreeks tien uur deed één van de drie overvallers zich voor als een pizzabezorger bij de woning. In de woning ontstond een worsteling waarbij één van de bewoners gewond raakte. De overvallers gingen er vervolgens met contant geld en een Rolex vandoor.

Belangrijke getuige gezocht

Kort voor de overval moest een automobilist rond kwart voor tien stoppen in de Willem Barentszstraat. Vermoedelijk omdat de auto met de overvallers erin plotseling stil stond in de straat. De mannen stapten uit en openden de kofferbak. Niet veel later vondt de overval plaats

De politie is op zoek naar deze automobilist. Deze getuige kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Plaats op de kaart bij benadering:

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button