112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie voorkomt confrontatie tussen supporters van PEC Zwolle en Go Ahead Eagles

Zwolle – In Deventer is de politie vanavond in actie gekomen omtrent een bus met supporters.

Supporters van PEC Zwolle, naar verluidt onderweg vanuit Duitsland, gingen naar Deventer waar een supporterstoernooi van Go Ahead Eagles werd gehouden. Vlakbij die locatie werd de bus door de politie tegengehouden. Een aantal supporters wisten de bus te verlaten, maar die werden snel door de politie, met behulp van honden en wapenstokken, terug de bus in gedreven.

De bus is daarna onder politiebegeleiding naar Raalte gebracht. Hier zijn de supporters gecontroleerd. De identiteit van de 36 personen in de bus is door de politie vastgesteld. De politie trof drank, zakmes en drugs aan.

Er zijn geen boetes uitgeschreven of aanhoudingen verricht. De politie gaat de mogelijkheid met betrekking tot het opleggen van bestuurlijke maatregelen verkennen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button