112 nieuwsNieuws uit ZwolleStadshagenVoorpagina

Politie verzoekt daders mishandeling Twistvlietbrug zich te melden

Zwolle – De politie Zwolle liet donderdagochtend weten videobeelden te hebben van de mishandeling op de Twistvlietbrug. Zaterdagavond werd daar een jongen mishandeld en bedreigd met een vlindermes. De politie verzoekt de daders zich te melden op het politiebureau.

Een jongeman kreeg zaterdagavond meerdere klappen op zijn hoofd. Hierdoor raakte hij dusdanig gewond dat zijn wonden in het Isala gehecht moesten worden. De dader bedreigde hem ook nog met een vlindermes en nam zijn pet mee.

De dader maakte deel uit van een groep van acht tot tien fietsers. Zij reden in de richting van Holtenbroek.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Wie iets verdachts heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Signalement verdachte

De dader had een licht getinte huidskleur en leeftijd van vijftien tot zeventien jaar. Hij had zwart gemillimeterd haar, een lengte van circa 1,75 meter en een normaal postuur. Hij droeg een donkergroene jas met capuchon, donkerkleurige trui of hoodie en een zwarte broek met gaten op de knie.

Gerelateerde artikelen

Back to top button