112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie trots op Zwolle; goed geluisterd naar alle waarschuwingen

Zwolle –  De politie in Zwolle is tevreden over de naleving van de coronamaatregelen. Ze zijn ‘Trots op Zwolle “De meeste mensen in Zwolle hebben erg goed geluisterd naar alle waarschuwingen’, laten de wijkagenten van Politie Zwolle- Oost weten via Twitter.

Het eerste beeld vanuit de veiligheidsregio’s in Nederland is dat de meeste mensen zich dit weekend goed gehouden hebben aan de oproep om thuis te blijven en alleen naar buiten zijn gegaan voor een frisse neus of als het echt nodig was. “Mensen kwamen veelal niet in grote groepen samen en hielden zich aan de 1,5 m afstand.”, zo laten de Veiligheidsregio’s weten.

Toch werd er in Zwolle op kleine schaal gemopperd over drukte op bepaalde locaties. Met name over de motorrijders op de ringweg rond Stadshagen werd aardig getwitterd. Ook over de recreatiegebieden zoals de Wijthmenerplas, het Engelse Werk en de Zwolse gracht werd geroepen dat het toch wel aardig druk was.

 

 

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button