112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie start onderzoek schietpartij Holtenbroek en uitgebrande auto in Zuid

Zwolle – De politie is een onderzoek gestart na een melding van een schietincident op de Klooienberglaan in de wijk Holtenbroek in Zwolle. Een man in een auto wordt hierbij beschoten en raakt gewond aan zijn schouder.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 26 oktober kwam er rond kwart over twee een melding dat er schoten zouden zijn gelost.

Ter plaatse heeft de politie de straat afgezet. Bij onderzoek door de recherche werden enkele kogelhulzen aangetroffen op straat. Ook is er in één geparkeerde bestelauto een kogelgat aangetroffen.

Uitgebrande auto

Op de IJsselcentraleweg / Harculosepad in Zwolle trof de politie op zaterdagochtend een uitgebrande auto aan. De politie vermoedt dat deze auto mogelijk iets te maken heeft met het schietincident.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van het schietincident aan de Klooienberglaan en de uitgebrande auto aan de IJsselcentraleweg / Harculosepad.

Heeft u iets gezien of beschikt u over camerabeelden of andere informatie die mogelijk bij het onderzoek in deze zaak kan helpen? Neemt u dan contact op met de politie via het onderstaande meldformulier of bel met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Back to top button