112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie onderzoekt identiteit van in ‘s-Heerenbroek aangetroffen overleden man

‘s-Heerenbroek – Bij een bankje aan de Zwolseweg in ‘s-Heerenbroek is op vrijdag 17 juli een overleden man gevonden. Na onderzoek is een natuurlijk overlijden vastgesteld. De politie wil graag weten wie deze man is zodat zijn familie kan worden ingelicht.

Bij de man vond de politie een briefje met de naam Cornelius Wagner, een geboortedatum en de plaatsnaam Munster. De Duitse politie heeft de naam met geboortedatum nagetrokken maar deze komt niet voor in de betreffende deelstaat. De politie heeft wel het vermoeden dat de man uit Duitsland afkomstig is.

De man is eerder gezien in het Groningse Beerta en Bangeweer. Op 12 juli was hij nog in Emmeloord. De man had een paarse slaapzak bij zich.

Wie heeft meer informatie over deze man of weet wie hij is? Neem dan contact met de politie op via de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer).

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button