112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Poging tot overval in Diezerpoort

Zwolle – In de nacht van zaterdag op zondag rond half 4 heeft een man geprobeerd vier inzittenden van een auto te overvallen in de wijk Diezerpoort.

Het kwartet zat in een auto te wachten op een parkeerplaats aan de Floresstraat toen een onbekende man aan het portier trok en geld eiste. Hij dreigde met geweld. Op een gegeven moment kon één van de inzittende van de auto het portier dichttrekken, waardoor de bestuurder van de auto weg kon rijden. Eén van de slachtoffers zag daarop de onbekende man in een groene auto stappen en rechts afslaan richting de Floresstraat. Niemand raakte gewond.

Politie zoekt getuigen

De overvaller is een blanke, brede/gespierde man van ongeveer 1,80 meter. Hij had blond haar met stekels bovenop en kortgeschoren zijkanten. Zijn leeftijd wordt geschat op circa 25 jaar. Hij droeg een glimmende, korte jas met een bontkraag.

De politie is op zoek naar getuigen van deze poging tot beroving. Wie iets verdachts heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Plaats op kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Back to top button