EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Pistache Mixstore genomineerd voor Dutch Retail Experience Awards

Zwolle – Ze zijn al wat gewend bij Pistache. Bewonderende blikken, lovende kritieken en altijd hoog op ranglijstjes van populaire bloggers en vloggers. De nominatie voor de Dutch Retail Experience Awards is echter wel het voorlopige hoogtepunt in het nog prille bestaan van Mixstore Pistache.

Waardering

Pistache is in zeer korte tijd uitgegroeid tot ‘the place to be’. In het voormalige pand van boekhandel Waanders, hartje binnenstad, vind je 900 m2 verrassing, variatie en vermaak. Eigenaren Annemarieke en Hylke: ‘Fashion, lifestyle, fun en food komen bij ons samen in een unieke en inspirerende omgeving. Bij Pistache vind je een doordachte mix van trendy toppers en kleine, opkomende merken. Van sieraden, boeken en gadgets tot muziek, lifestyle, food en fietsen.’ De nominatie door de vakjury voor de prestigieuze Dutch Retail Experience Awards 2016 voelt voor Annemarieke en Hylke als een grote waardering én erkenning dat ze op de goede weg zijn.

Award

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Goodbrandz, een agentuur in duurzame Fashion- en Lifestyle producten, deze onafhankelijke competitie binnen (online) winkels en hun belevenisconcepten. De nominatie wijst er op dat Pistache “zich als retailer op een bijzondere, innovatieve manier onderscheidt in deze tijd. Kortom: een prijs voor ondernemers die meebewegen met de ontwikkelingen in de markt!”. Aldus het Goodbrandz team. Op zondag 10 juli, tijdens de Modefabriek in Amsterdam, worden de winnaars bekend gemaakt in de verschillende categorieën. Naast de vakjury bepaalt ook het publiek wie de winnaar gaat worden. Vanaf maandag 30 mei kan er gestemd worden!

Outdoor Food Festival

In de wereld van de retail wordt veel gesproken over beleving, zonder dat precies duidelijk is wat daarmee bedoeld wordt. Pistache doet het! Annemarieke: ‘Je drinkt een heerlijke koffie van onze barista aan onze Illy-koffiebar, je laat je haar verzorgen in onze Studio Kam&Schaar of je komt naar een van de intieme concerten die studenten van Artez regelmatig in onze winkel verzorgen en je droomt weg bij deze muziek. Je neemt uit onze snoepcorner van Snoeptastisch wat snoepgoed mee voor thuis!’ Hylke: ‘heel mooi zo’n nominatie. Pistache blijft volop in beweging, dat is de kracht van Pistache. Op 5 juni organiseren we alweer ons derde Outdoor Food Festival. Veel mensen genieten hierbij van de relaxte sfeer´.

Gerelateerde artikelen

Back to top button