EconomieLifestyleNieuws uit Zwolle

Piccolini viert eerste lustrum

Italiaanse parel in Zwolse binnenstad.

Zwolle – Met je ouders op vakantie naar Italië gaan doen wel meer kinderen. Maar Nicolien Klein werd zo geïnspireerd door het Zuid-Europese land dat het een passie werd. En later zelfs haar werk. Ze opende vijf jaar geleden alweer een Italiaanse speciaalzaak midden in het oude centrum van Zwolle om die passie ook uit te kunnen dragen naar anderen.

Verscholen achter de Sassenpoort vind je één van de pareltjes van het Zwolse winkelbestand. Olie, koekjes, kazen en heel veel andere mooie producten zijn te koop en te bewonderen bij Piccolini. De echte blikvanger is de vitrine. Die ligt altijd vol met heerlijke vleeswaren, olijven en bijvoorbeeld Parmezaanse kazen.  Nicolien: “We proberen een zo’n breed mogelijk aanbod te hebben. Van pasta’s, tot kazen, tot koekjes.”

Het lustrum werd onder andere gevierd met proeverijen en vers bereidde maaltijden door Felice. Door het mooie weer, op zaterdag 17 november, kon er zelfs buiten worden gekookt. Ook werden er diverse nieuwe producten geïntroduceerd. Reden genoeg dus om eens een kijkje te nemen in de Koestraat.

Gerelateerde artikelen

Back to top button