Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Peter katz met nieuw studioalbum naar Hedon

De Canadese singer-songwriter Peter Katz komt op 12 april naar Zwolle. In 2013 was hij voor het laatst in ons land toen hij o.a. de aftershow van John Mayer in de Heineken Music Hall verzorgde. Het concert in Hedon staat in het teken van zijn nieuwe studioalbum We Are The Reckoning dat eind maart verscheen. Het zal de eerste tour zijn met complete band. Support wordt verzorgd door Sem Sprang, die vorig jaar nog deelnam aan het VARA/BNN programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Met We Are The Reckoning is Peter Katz toe aan zijn derde studio-album. Uit totaal vijftig nieuwe songs werden er elf gekozen die in samenwerking met collega singer-songwriter Royal Wood en producer Bill Lefler zijn uitgewerkt en opgenomen. Dit is uitgemond in een uiterst sfeervolle en prachtige plaat die een mix laat horen van opgewekte, opzwepende, romantische en ontroerende liedjes. Gastbijdragen zijn er van o.a. Rachel Sermanni, de legendarische lapsteel speler Ben Peeler (Fleet Foxes, Jimmy Cliff, Wallflowers) en Felicity Williams (Bahamas).


PETER KATZ

Support: SEM SPRANG
Locatie               : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer           : Zondag 12 april
Open                  : 20:30

Aanvang           : 21:00 uur

Entree              : € 13,50
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

 

Hedon Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button