Nieuws uit ZwolleVoorpagina

PEC Zwolle: ‘Zoveel mogelijk supporters op eigen vak/tribune of vergelijkbare plek; sta-vakken Marten Eibrink-tribune niet toegankelijk’

Zwolle – PEC Zwolle werkt achter de schermen hard aan de stadionindeling voor het komende seizoen. Maar aangezien het een complexe puzzel is en de club de belangen van alle betrokkenen zo goed als mogelijk wil behartigen, laat de exacte invulling nog even op zich wachten, laat de club weten.

Wel kan PEC Zwolle in dit stadium alvast enkele richtlijnen aangeven die het komende seizoen gaan gelden. ‘De club begrijpt dat de situatie die ontstaat verre van ideaal is, maar we zijn simpelweg verplicht deze maatregelen door te voeren op het moment dat we met elkaar van een voetbalwedstrijd in het MAC3PARK stadion willen genieten.’

De club streeft ernaar om zoveel mogelijk supporters aanwezig te laten zijn bij thuiswedstrijden, met inachtneming van de regels. Over de wijze van invulling vindt o.a. overleg plaats met het Zwolsch Supporters Collectief. ‘Gezien de beperkingen in capaciteit is het niet te realiseren een ieder op zijn of haar eigen stoel te laten plaatsnemen. Wel proberen we zoveel mogelijk supporters op hun eigen vak/tribune of vergelijkbare plek te kunnen plaatsen.’ De sta-vakken op de Marten Eibrink-tribune zijn niet toegankelijk. PEC Zwolle kijkt op dit moment of ze hier ter vervanging van de staplaatsen tijdelijke stoeltjes kunnen plaatsen.

Op het moment dat de exacte invulling duidelijk is, komt de club met een uitgebreid en persoonlijk schrijven gericht aan alle seizoenkaarthouders. Uiteraard zijn alle richtlijnen zoals hierboven beschreven onder voorbehoud van de actualiteit en de ontwikkeling van het virus.

Gerelateerde artikelen

Back to top button