Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

PEC Zwolle Vrouwen organiseren opnieuw Teddy Bear Toss voor goede doel

Zwolle – Op vrijdag 8 februari organiseren de PEC Zwolle Vrouwen weer een Teddy Bear Toss. Na een succesvolle editie in 2017, willen de dames twee jaar na dato opnieuw proberen om zoveel mogelijk knuffels in te zamelen voor het goede doel.

Iedereen die op 8 februari om 19.30 uur met een knuffel naar het MAC³PARK Stadion komt mag gratis de wedstrijd van de PEC Zwolle Vrouwen tegen ADO Den Haag Vrouwen bezoeken.

Overgewaaid uit de Verenigde Staten

In 2017 had PEC onder meer basisscholen een uitnodiging gestuurd om aanwezig te zijn bij de eerste Zwolse Teddy Bear Toss. Dit wierp zijn vruchten af, want de hoofdtribune van het stadion was volledig gevuld met enthousiaste supporters. Daarnaast hadden de aanwezigen een knuffel met zich meegebracht voor de Teddy Bear Toss.

De Teddy Bear Toss is een actie, overgewaaid uit de Verenigde Staten, waarbij de knuffels na het laatste fluitsignaal van deze wedstrijd tegelijkertijd op het veld gegooid mogen worden. De knuffeldieren worden vervolgens ingezameld voor het goede doel.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button