Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbalVoorpagina

PEC Zwolle versterkt commerciële afdeling met Jakko Slot

Zwolle – In de aanloop naar het nieuwe seizoen heeft PEC Zwolle de commerciële afdeling uitgebreid met Jakko Slot. Na negen jaar afwezigheid keert Slot op interim-basis terug bij PEC Zwolle. De club, de mensen en de regio zijn bekend voor Slot, wiens broer Arne meer dan 200 wedstrijden voor de Zwollenaren speelde. Zelf kwam Jakko vijf seizoenen uit in de Zwolse jeugdopleiding en was hij twee seizoenen werkzaam bij de club als accountmanager. Na negen jaar in verschillende functies bij FC Twente te hebben gewerkt, keert Slot vanuit zijn bedrijf TwentyOne nu dus terug op het oude nest.

,,Na negen intensieve jaren bij FC Twente, heb ik de beslissing genomen om voor mezelf verder te gaan. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart onder de naam TwentyOne Sport, Marketing & Sales. Wij gaan bedrijven, clubs, sporters, sportbonden en gemeentes adviseren bij het ontwikkelen van marketing & sales-concepten. Nog simpeler gezegd: we helpen bedrijven bij het benaderen van hun doelgroep. Daarbij geloven we in de kracht van sport als bindende factor naar de doelgroep”, vertelt Slot.

Slot: ,,De komende zes maanden ga ik PEC Zwolle, op sales- en marketinggebied, drie dagen in de week ondersteunen. PEC Zwolle is zowel op- als buiten het veld de laatste jaren enorm in ontwikkeling. Je ziet dat er ook op commercieel gebied grote stappen zijn gemaakt. PEC Zwolle straalt zowel op- als buiten het veld energie uit. Ik vind het dan ook een prachtige uitdaging om mee te helpen deze energie over te brengen op het bedrijfsleven in Oost Nederland.”

Adriaan Visser: ,,Deze samenwerking moet PEC Zwolle helpen in het continue streven om de commerciële afdeling nog verder te professionaliseren. De afgelopen seizoenen hebben we al grote stappen gemaakt en door de samenwerking met Jakko Slot en TwentyOne Sport voorzien we de sales-afdeling van nog meer stootkracht en commerciële kennis. Dit past bij ons ingezette beleid, waarbij we stap voor stap willen groeien richting een stabiele middenmoter in de Eredivisie.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button