Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbalVoorpagina

PEC Zwolle trekt doelman Bertrams aan

Zwolle – Nigel Bertrams maakt per direct de overstap van FC Groningen naar PEC Zwolle. De 28-jarige sluitpost tekent een contract tot het einde van het lopende seizoen. Ook heeft de club een optie om zijn contract komende zomer met een seizoen te verlengen.

Daarmee heeft PEC Zwolle het aantal selectiekeepers weer op drie gebracht na het plotselinge vertrek van Michael Zetterer. Die keerde zaterdagavond terug naar Werder Bremen, omdat de club uit de Bundesliga gebruik maakte van een clausule in de huuroverkomst om hem tegen een vergoeding eerder terug te halen. Met de komst van de Bertrams, die ook onder contract stond bij PSV, Willem II, NAC Breda, De Graafschap, MVV Maastricht en het Deense Nordsjælland haalt PEC Zwolle nu een ervaren sluitpost binnen die de concurrentie aan mag gaan met doelmannen Xavier Mous en Mike Hauptmeijer.

Nigel Bertrams: ,,Mijn overstap naar PEC Zwolle voelt goed. De concurrentiestrijd onder de lat ga ik graag aan. Ik weet wat er hier van me gevraagd wordt en zal dan ook mijn uiterste best doen om het team en mezelf sterker te maken.”

Technisch manager Mike Willems: ,,Toen mij duidelijk werd dat Michael terug zou gaan naar Bremen hebben we snel maar zorgvuldig geschakeld. Nigel is een prima doelman die bij veel clubs minuten heeft gemaakt. De ervaring die hij bij die clubs heeft opgedaan neemt hij nu mee naar PEC Zwolle. Nigel is topfit, gretig en dus direct een aanwinst voor ons. Ik wens hem veel succes de komende periode.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button