Sport

PEC Zwolle speler Ted van de Pavert nieuwe hoofdopleidingen WVF

Ted van de Pavert is komende seizoen de nieuwe hoofd opleidingen van WVF. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Dick Bremmer, die na vijf jaar afscheid neemt als hoofd Opleidingen binnen WVF.

Ted van de Pavert is actief als voetballer bij PEC Zwolle en in bezit van het UEFA TC2 diploma. Afgelopen seizoen was hij als assistent trainer betrokken bij het 1e elftal van ZA C en daarvoor als jeugdtrainer van SDOUC en De Graafschap..

Van de Pavert heeft voor de functie gekozen bij WVF omdat hij een goed gevoel had overgehouden aan de gesprekken. “Ik heb een aantal goede gesprekken gehad met de TC en hier een goed gevoel aan overgehouden. Uit de gesprekken blijft dat WVF een gemoedelijke club is met ambitie. WVF wil de functie anders invullen dan voorheen, door de HO meer op het veld in te zetten. Dit lijkt me een leuke uitdaging. Dit past ook bij mijn visie en we zaten we snel op een lijn.
Ik wil graag een bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van trainers en spelers.
Onder leiding van Dick Bremmer heeft WVF een goede organisatie staan met een duidelijk technisch beleidsplan. Aan mij is het de taak om dit mee te nemen en tot uiting te laten komen op het veld. Ik zal dus doordeweeks regelmatig te zien zijn op het veld.
In het weekend zal ik er zijn wanneer het kan. Dit heeft te maken met de trainingen en wedstrijden bij PEC Zwolle. Ik heb er veel zin in om aan de slag te gaan, aldus van de Pavert.

De technische commissie is blij met de komst van Ted van de Pavert. “We denken dat we met de aanstelling van Ted en zijn voetbalervaring een volgende stap kunnen zetten in de ontwikkeling van onze jeugdtrainers en talenten. Dick Bremmer heeft er afgelopen jaren voor gezorgd dat er een goede structuur staat, met goede trainers en zijn onze doelstellingen op sportief niveau gerealiseerd van hoofdklasse tot divisie”.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Controleer ook
Close
Back to top button