KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

PEC Zwolle speelt zaterdag weer in een vol MAC3PARK stadion!

Zwolle – Zaterdag mag PEC Zwolle weer in een vol MAC3PARK stadion spelen. En juist nu zijn volle tribunes van doorslaggevend belang!

De losse kaartverkoop voor de wedstrijd van zaterdag is inmiddels in volle gang. Vanaf €7,50 kan je al een kaart kopen en ben je erbij de Blauwvingers naar de eerste overwinning van het seizoen te supporten.

Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor deze wedstrijd online in de ticketshop. Voor het duel tegen sc Heerenveen geldt vrije verkoop, je hebt dus geen seizoenkaart of clubcard nodig om (extra) wedstrijdkaarten aan te schaffen. Tickets voor PEC Zwolle – sc Heerenveen bestel je simpel en snel. Je kunt maximaal 4 tickets per persoon bestellen.

MAC3PARK stadion

Ook in het MAC3PARK stadion kan je voor kaarten terecht. Hiervoor kan je op doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.00 uur terecht bij de informatiekassa. Deze tref je tussen de hoofdingang en PEC Zwolle Fanshop in. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om (extra) wedstrijdkaarten aan te schaffen.

Groepsactie

Voor meer informatie over het bezoeken van de wedstrijd met een groep, mail naar info@peczwolle.nl of bel 038-4534948.

Wedstrijddag PEC Zwolle – sc Heerenveen

Mocht het duel tegen sc Heerenveen zaterdag 2 oktober nog niet uitverkocht zijn, dan opent de informatiekassa om 18.30 uur voor kaartverkoop. Deze vind je tussen de hoofdingang en de fanshop. Een seizoenkaart of clubkaart is daarbij niet verplicht, maar wel een geldig legitimatiebewijs uit de omgeving Zwolle.

Supporters sc Heerenveen

Fans van sc Heerenveen zijn van harte welkom in het gastenvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de bezoekende club zelf.

Tickets

Gerelateerde artikelen

Back to top button