KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

PEC Zwolle organiseert online Q&A voor supporters

Zwolle – Donderdag 12 november vindt er een online Q&A plaats met technisch manager Mike Willems, trainer/coach John Stegeman en voorzitter Adriaan Visser. Vanaf 19.30 uur beantwoorden zij vragen van supporters. De presentatie is in handen van Bert van Losser. Willems en Stegeman beantwoorden een uur lang vragen over het sportieve gedeelte, terwijl voorzitter Visser zijn licht laat schijnen over onder andere de clubstrategie.

Stel je vraag en meld je aan.Het is nu al mogelijk om vragen te stellen aan Willems, Stegeman en Visser. Dat kan via de site van PEC Zwolle. Hier kun je je ook aanmelden voor deze avond. Vanuit de club ontvang je dan tijdig een link om de online bijeenkomst bij te kunnen wonen. Uiteraard is het ook mogelijk om in de chat vragen te stellen.

Financiële situatie

Verder vindt op maandag 16 november een bijeenkomst plaats waarin voorzitter Adriaan Visser een update geeft over de huidige financiële situatie bij PEC Zwolle. Er worden twee bijeenkomsten georganiseerd voor supporters en sponsoren waarbij de jaarcijfers worden gepresenteerd. De update voor supporters zal plaatsvinden om 18.00 uur.

Vanwege de onlangs aangescherpte coronamaatregelen vindt ook deze deze meeting online plaats via Zoom. Tijdens deze bijeenkomst behandelt Visser vragen vanuit de achterban met betrekking tot dit onderwerp. Deelnemen kan via deze link. Hier kunnen ook alvast eventuele vragen gesteld worden. Uiteraard is het ook mogelijk om maandag tijdens de bijeenkomst vragen te stellen in de chat.

Gerelateerde artikelen

Back to top button