Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

PEC Zwolle maakt tenues seizoen 2017/2018 bekend

Zwolle – Nadat deze week alle tenuesponsoren door de club zijn gepresenteerd, is hieronder de outfit te zien waarmee PEC Zwolle de strijd in de Eredivisie 2017/2018 aangaat. In nauwe samenwerking met kledingsponsor Craft is ervoor gekozen de traditionele clubkleuren in ere te houden. Dit houdt in dat het thuistenue blauw-wit siert, het uittenue groen is en het derde tenue zwart. Er wordt door de betrokken partijen hard gewerkt, om de shirts tijdens de open dag op zaterdag 15 juli beschikbaar te hebben voor de verkoop.

PEC Zwolle speelt vanaf het seizoen 2017-2018 in Craft kleding. De club en het sportmerk hebben onlangs een akkoord bereikt over een partnership van drie seizoenen. Craft Sportswear wordt de officiële kledingleverancier voor alle vertegenwoordigende elftallen van de club. Travelbags nieuwe rugsponsor PEC Zwolle

Met ingang van het komende voetbalseizoen dragen de spelers van PEC Zwolle een nieuwe sponsornaam op het tenue. Travelbags neemt de positie in op de onderzijde van de achterkant van het wedstrijdshirt. De koffers- en tassenspecialist tekent een overeenkomst voor de duur van één seizoen. Hiermee is het wedstrijdshirt volledig gevuld.

Gerjan Horstra, mede-eigenaar van Travelbags: ,,Wij zijn trots op deze overeenkomst met PEC Zwolle. Vanaf 2016 zijn wij meer gaan investeren in onze landelijke naamsbekendheid, door onder andere te adverteren op televisie. Middels de samenwerking met PEC Zwolle willen we deze naamsbekendheid in Nederland nog verder vergroten. De afgelopen periode hebben we intensieve gesprekken gevoerd met de club, waarin een onderlinge vertrouwensband is ontstaan. Het mooie is dat de roots van beide partijen in de regio Zwolle ligt en dat de doelstellingen en ambities van PEC Zwolle uitstekend passen bij Travelbags. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio, met deze samenwerking hebben wij dan ook het gevoel dat er sprake is van een echte win-win situatie.”

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle is blij met de overeenkomst: ,,Het doet me deugd dat het gelukt is om Travelbags aan ons tenue toe te voegen. Het is een mooie, landelijke partij die de naamsbekendheid via PEC Zwolle verder gaat vergroten. Met twee winkels in deze regio, waarvan één in een schitterend monumentaal pand in hartje Zwolle en een grote webshop hebben we in Travelbags een mooi, ambitieus bedrijf als rugsponsor gevonden. Ik verheug me dan ook op deze samenwerking.”

Over Travelbags

Het familiebedrijf beschikt over twee fysieke winkels (Hardenberg en Zwolle) en over de webwinkel Travelbags.nl. Deskundigheid, klantgerichtheid, no-nonsens, passie en kwaliteit zijn de kernwaarden van het bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot de grootste online koffers- en tassenspecialist van Nederland en België.

peczwolletenue

Overzicht sponsoren tenue 2017/2018
Hoofdsponsor: Molecaten
Kledingsponsor: Craft
Rugsponsor boven: Consolid
Rugsponsor onder: Travelbags
Mouwsponsor links: VDK Groep
Mouwsponsor rechts: Kookwinkel Oldenhof
Broeksponsor: X-ICT

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button