SportVoetbal

PEC Zwolle licht contract Begois, Marinus en Marcellis

Zwolle – De opties in de contracten van Kevin Begois, Wouter Marinus en Dirk Marcellis worden door PEC Zwolle gelicht. Dit houdt in dat deze spelers ook komend seizoen in Zwolle onder contract staan. De Belgische keeper kwam dit voetbaljaar in 15 officiële wedstrijden in actie. Verdediger Marcellis speelde in 24 duels voor PEC Zwolle mee en middenvelder Marinus kwam al tot 26 wedstrijden. De club is met Marinus ook nog in gesprek om zijn contract open te breken en te verlengen.

Opties niet gelicht

Daarentegen zijn de opties in de contracten van Boy de Jong, Abdel El Hasnaoui, Samet Bulut en Boban Lazić niet gelicht. Deze spelers vertrekken zodoende na dit voetbaljaar bij PEC Zwolle.

Bron: PEC Zwolle

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button