Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

PEC Zwolle – Heracles Almelo afgelast

Zwolle – In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving is de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Heracles Almelo van aanstaande zaterdag alsnog afgelast. Dit besluit is genomen door de landelijke overheid om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tevens wordt de thuiswedstrijd van volgende week zaterdag tegen VVV-Venlo afgelast. Naast deze duels van het eerste elftal, worden ook de wedstrijden van de voetbalacademie en PEC Zwolle Vrouwen geannuleerd.

De betrokken partijen rekenen op het begrip van een ieder. Op het moment dat er een nieuwe speeldatum is gepland, informeert de club daarover via deze website en socials. Uiteraard blijven reeds aangeschafte wedstrijdkaarten geldig. In de berichtgeving over de nieuwe speeldata wordt ook omschreven wat te doen als je een los wedstrijdkaartje PEC Zwolle – Heracles Almelo of PEC Zwolle – VVV-Venlo hebt en op dat nieuwe tijdstip niet aanwezig kan zijn.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button