Nieuws uit ZwolleRadioRadionieuws

Patrick Pelman (GroenLinks): Waarom mag Hedon ook niet meer dan 30 gasten ontvangen

Zwolle – Hedon en het Burgerweeshuis in Deventer werden afgelopen week onaangenaam verrast. Ondanks dat beide Poptempels in de Regio IJsselland al hadden laten zien dat ze goed in konden spelen op de corona-crisis, kregen ze toch te horen dat zij de komende periode ook niet meer dan 30 gasten mogen ontvangen. Voor Patrick Pelman reden genoeg om er vragen over te stellen aan het College van B&W in Zwolle: Waarom de zwolse Theaters wel en Hedon niet. Zeker in het licht van dat andere poptempels in Zwolle wel onder de ontheffing vallen. De vragen van Pelman werden gesteund door de hele Zwolse gemeenteraad.

Patrick Pelman (GroenLinks) lichtte in Studio Stadkamer – het lunchprogramma op Radio Focus – de vragen toe.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button