Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Pand Tafeltennis Zwolle flink beschadigd door vuurwerk

Tijdens de nieuwjaarsreceptie vrijdagmiddag van Tafeltennis Zwolle liet het bestuur weten dat het gebouw van de vereniging is zwaar beschadigd is door vuurwerk.

Boosdoener vuurwerk

Het dak heeft op verschillende plaatsen door vuurwerkschade meerdere gaten opgelopen. Een specialist van de gemeente heeft, ondanks dat het buiten al donker was, kunnen constateren dat vuurwerk de boosdoener was van de beschadigingen aan het dak. Er is aangifte gedaan.

Expert

Zoals het er nu uitziet is de vloer voor het grootste gedeelte beschadigd door water. De vloer zet uit en vormt bollingen op grote plekken in de zaal. Ook de plafondplaten in de zaal en dames kleedkamer zijn verloren gegaan door de hoeveelheid water. Verder zal er door de gemeente/verzekering nog een expert moeten kijken naar de totale schade (zichtbaar en onzichtbaar) in het pand.

14 dagen geen tafeltennis

Dit heeft voor Tafeltennis Zwolle en huurders grote gevolgen in de komende weken. Wij verwachten dat we in ieder geval de komende 14 dagen niet kunnen tafeltennissen. Tot nader order zijn toernooien, trainingen en vrij spelen niet mogelijk. Het bestuur hooopt hierbij op begrip en geduld van de leden. Het bestuur zal, zodra dit kan, meer informatie delen per e-mail over de voortgang van het herstel.

Donderavond heeft een technisch medewerker van de Gemeente Zwolle al polshoogte genomen. Een groot compliment aan de gemeente voor de hele snelle opvolging op nieuwjaarsdag.
Vanmorgen wordt alle schade op het dak gerepareerd. Volgende week wordt bekeken hoe wij de vloer, tafels en andere schade kunnen herstellen.

Natuurlijk had de vereniging de start van 2016 op een andere manier voorgesteld. Op de vrijdagen is de kantine wel open zodat we toch gezellig bij elkaar kunnen zijn er een kaartje gelegd kan worden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button