112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Overval op Total Dijkstraat in Opsporing Verzocht

Zwolle/Deventer – Op vrijdagavond 12 december rond 20.00 uur werd een gewapende overval gepleegd op een benzinestation aan de Dijkstraat in Zwolle door een onbekende jonge man. Drie kwartier eerder is dezelfde man ook al in de shop van het benzinestation. Bij de overval bedreigt de overvaller de medewerkster met een vuurwapen en loopt daarna met zijn buit de shop weer uit.

Uit onderzoek is gebleken dat de man na de overval naar een coffeeshop aan de Kanonsteeg is gelopen. Van daaruit belt hij, met een geleende telefoon, een taxi. Deze brengt hem naar Deventer. De bewakingsbeelden van de overval en beelden van de coffeeshop komen in de uitzending aan bod.

De uitzending begint (dinsdag 23 december) om 20.30 uur op NPO1 en wordt de volgende dag om 11.35 uur herhaald op NPO2. De uitzending is ook te volgen via het second screen via live.politie.nl

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button