Kunst & CultuurMagazine

Out of Nature film – leven ontvluchten door natuur in te trekken

Tot en met 20 januari te zien in het Fraterhuis

Herkenbaar en verfrissend kijkje in het onrustige brein van een man die zijn voorspelbare leven ontvlucht door de wijde natuur in te trekken.

De 35-jarige Martin weet niet zo goed wat hij wil met zijn leven, behalve dan dat het niet is wat hij nu heeft. Zijn werk boeit hem niet, zijn huwelijk heeft alle spanning verloren en hij voelt dat zijn band met zijn zoontje net zo oppervlakkig wordt als die van hemzelf was met zijn eigen vader.

Bang om iets te missen en als het hem teveel wordt, vlucht hij naar buiten en trekt een paar dagen alleen door de woeste natuur.

Bang om iets te missen en als het hem teveel wordt, vlucht hij naar buiten en trekt een paar dagen alleen door de woeste natuur. Tijdens dit weekendje alleen met een rugzak wil hij de zaken voor zichzelf op een rij zetten. Hij fantaseert erop los wat het leven hem nog zou kunnen bieden. Enkele onverwachte ontmoetingen schrikken hem echter op uit zijn gedachtestroom… ‘Out of Nature’ draait om thema’s als verlangen, eenzaamheid en dromen, gefilmd tegen de imposante Noorse natuur.

Back to top button