Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Ouderwetse Gezelligheid vanavond in de Spiegel

Micheal Kroegman (professioneel artiest) en Sander Dol (Restauranthouder van de Koperen Kees en XoXander) geven vanavond hun eerste gezamenlijke voorstelling in de Stentor Foyer van de Spiegel. De twee liepen al jaren met het idee rond om samen een voorstelling te spelen. Geheel op eigen wijze en vol met eigen ideeën.

De heren gaan vanavond een voorstelling neerzetten met mooie, lieve en integere liedjes, grappige sketches en een swingende band onder leiding van Robert Eenkhoorn. Gasten vanavond zijn bijvoorbeeld Nelleke Vedelaar, wethouder Zorg en VVD-raadslid Thom van Campen. Veel sportprestaties van Zwollenaren zullen vanavond ook de revue passeren.  Een echte Zwolse avond met heel veel gevoel erin, veel lekkere hapjes en een wijntje (all included) en de twee hondjes Bella en Wiebel die de sfeer compleet maken.  

RTV Focus Zwolle heeft tijdens de repetities een filmopname gemaakt. Er werd net één uur samengespeeld in de volledige setting. Tijdens de repetities werd er nog volop gefinetuned en konden de stemmen nog warm draaien.

 

Ouderwetse Gezelligheid info

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button