Koningsdag 2016Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Origineelste en mooiste oranjeversieringen Koningsdag beloond

Zwolle – Er was weinig oranje te zien vanmiddag tijdens de prijsuitreiking. Toch kregen deze mensen allemaal een VIP arrangement bij PEC Zwolle vanwege hun mooie oranjeversiering tijdens Koningsdag. Stuk voor stuk hadden ze hun uiterste best gedaan om Zwolle prachtig oranje en blauw te kleuren. Net zoals heel veel andere Zwollenaren. Het resultaat mocht er wezen. De allermooisten en origineelsten kregen vanmiddag hun prijs uitgereikt van burgemeester Henk Jan Meijer.

McDonald’s met omgekeerde M

 

Zo viel McDonald’s aan de Melkmarkt in de prijzen. Het fastfood restaurant keerde de welbekende M op de gevel om naar een W van Willem Alexander. Het leverde de eerste plaats in de categorie origineelst versierde gevel op.  ‘Een mooie eyecatcher die zowel Willem Alexander als menig bezoeker aan de McDonald’s zich nog lang zal herinneren.’schreef Gerard Bonnier op de Facebookpagina van Koningsdag nadat hij zijn stem had uitgebracht.

De andere prijswinnaars zijn:

  1. Greving & Greving opticiens in de categorie fraaist versierde etalage
  2. Familie Van der Graaf in de categorie meest bijzonder versierde gevel (woonhuis)
  3. Familie Bergman in de categorie mooist versierde woonschip
  4. Familie Barneveld in de categorie het leukst versierde sloepje

Ook de stemmers konden een prijs winnen, namelijk twee toegangskaarten voor museum de Fundatie (aangeboden door museum de Fundatie). De vijf winnende stemmers zijn: Marjo Meppelink, Mineke Kamperman, Gerard Bonnier, Dennis Noordman en Henk Oosting. Zij hebben inmiddels bericht gekregen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button