EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Oranjeplein Zwolle krijgt grootste scherm van Nederland en VIP-deck

Zwolle – Aanstaande zaterdag wordt de voetbalwedstrijd Nederland – Turkije uitgezonden op het grootste scherm van Nederland, gelegen op het Rodetorenplein in Zwolle. Tijdens de 8-ste finale Roemenië-Nederland stond er al een scherm op het Oranjeplein van Zwolle. Deze was 30 m² groot, maar het nieuwe scherm is nu verdubbeld naar maar liefst 65 m².

Het Oranjeplein opent om zes uur en het feest wordt compleet gemaakt met optredens van een DJ en diverse artiesten. Het Rodetorenplein, dat de laatste keer volstroomde met enthousiaste Oranje-fans tijdens de achtste finale tegen Roemenië, zal dus wederom het decor zijn voor een onvergetelijke voetbalavond. ‘Het plein blijft toegankelijk voor iedereen, maar op verzoek van velen is er dit keer ook een speciaal VIP-deck beschikbaar.’, meldt organisator Las Rosas. ‘VIP-kaarthouders krijgen toegang tot een exclusief deck met een eigen bar, hapjes, drankjes, privétoiletten en een eigen ingang, én vermelding van hun logo of naam op het scherm tijdens pauzes, voor en na de wedstrijd.’

Tijdens de achtste finale tegen Roemenië was het Rodetorenplein al bomvol met Oranje-fans die samenkwamen om de wedstrijd te volgen. Naast het meeleven met de wedstrijd genoten de fans van het “Viva Hollandia” feestje en natuurlijk een biertje. Ook verderop in de uitgaansstraat de Voorstraat was het gezellig druk met een groot scherm tegen de zijkant van de Primark.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren