Koningsdag 2016Nieuws uit ZwolleTV KortVideo NieuwsVoorpagina

Oranje Zwolse Balletjes voor Koningsdag

Zwolle- Om alvast in de stemming te komen voor Koningsdag heeft het Zwolse Balletjes Huis een nieuwe variant gemaakt op het authentieke Zwolse Balletje. Het Oranje Balletje met een lekkere mandarijnen-smaak!

“Het recept van de beroemde Zwolse Balletjes is eeuwenoud en bovendien super geheim. Op slechts één plek ter wereld worden de balletjes gemaakt, namelijk aan het Grote Kerkplein in Zwolle. Daar staat de stekenbakkerij in de kelder van de winkel. De balletjes zijn ongeveer 2 centimeter in doorsnede, en hebben de structuur van zuurtjes, maar smaken zoeter.”

In het historische pand aan het Grote Kerkplein bevind zich een echt Zwolse winkel. Het bekendste Zwolse snoepje komt hier vandaan namelijk het Zwolse Balletje. Lekker en leuk om te geven.

 

 

Zwols balletjes huis 2

Zwols balletjes huis 3

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button