112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Oproer in de Indische buurt Zwolle in verband met vermeende pedofiel

Zwolle – In de Indische Buurt in Zwolle is vandaag oproer ontstaan bij het huis van een vermeende pedofiel. De hele buurt is uitgelopen. De politie is in grote getale aanwezig om de menigte tot bedaren te brengen.

De aanleiding van de oproer was een video op Facebook waarin een 48-jarige man uit Zwolle werd ontmaskerd als pedofiel. Het platform Pedofielontmaskerd.nl had de afgelopen 2 weken contact gehad met de man die op de site ‘Marcel’ genoemd wordt. ‘Marcel dacht dat hij contact had met de pas 13 jarige Charlotte. Hij stuurde o.a. een dickpic en vertelde wat voor seksuele handelingen hij met haar wilde gaan doen.’, staat op de website Los locos8 te lezen.

Op deze website is ook de video gepubliceerd. Daarop is te zien hoe de man wordt ontmaskerd terwijl hij dacht af te spreken met de 13-jarige Charlotte om te gaan drinken, sex te hebben en om bij Marcel te blijven slapen.

De groep Pedofielontmaskerd laat weten: ‘Voor alle duidelijkheid: Wij kunnen de pedofielen niet aanhouden en hebben ons te houden aan de privacy regels. Echter willen wij wel graag duidelijk maken hoe groot dit probleem is in Nederland zodat het nu een keer duidelijk wordt dat er wat aan gedaan moet worden en de straffen voor deze viezerikken omhoog moeten!’.

Gerelateerde artikelen

Back to top button