LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Opnieuw house- en hardstyle festival bij Wijthmenerplas

Zwolle – De data stonden al gereserveerd op de evenementenkalender van de gemeente Zwolle. Maar over de invulling van het evenement was nog niets bekend.

Tot vandaag High Energy Events bekend maakte dat in het Pinksterweekend de Wijthmenerplas in Zwolle het decor zal zijn van twee gloednieuwe evenementen met de naam PINKSTEREO!

Verdeeld over twee dagen zullen tijdens Pinkstereo house- en hardstyle artiesten te zien zijn. Zaterdag 14 mei staat volledig in het teken van house terwijl de zondag is weggelegd voor alle liefhebbers van de hardere stijlen.

Dit jaar is er veel heibel geweest en diverse rechtszaken over geluidsoverlast bij de Wythmenerplas. Zo moest van de rechter de volumeknop bij het Hardshock Festival behoorlijk naar beneden. Inmiddels heeft de organisatie dit festival verplaatst naar Almere. Ook andere evenementen van High Energy Events zijn verplaatst naar onder meer Kampen.

Voor het festival is door de gemeente Zwolle een vergunning afgegeven. Dit betekent dat de organisatie zich aan de opgelegde geluidsnormen moet houden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button