KabelkrantNieuws uit ZwolleSportZwemmen

Openluchtzwembad Zwolle start voorverkoop, Zwollenaren kunnen bijdrage leveren aan vullen bad

Zwolle – Binnenkort hangen de banners weer in de stad: de voorverkoop van het Openluchtbad Zwolle gaat weer van start. Vanaf 25 maart tot en met 23 april kunnen mensen hun abonnement verlengen of lid worden van Openluchtzwembad Zwolle. De vereniging hoopt dat een groot deel van de leden weer terugkeert na afgelopen jaar.

Banenzwemmers moeten reserveren, jongeren niet

Bij de start van het seizoen moeten de banenzwemmers reserveren. Dit jaar is het bad wel eerder geopend. Alle kinderen t/m 17 jaar mogen zonder reserveringen komen zwemmen. Kinderen zonder diploma kunnen in de peuterbaden onder begeleiding van hun ouders. De begeleiders mogen mee in het water, mits ze de 1,5 meter in acht nemen. Kinderen die net hun A-diploma hebben, mogen in het ondiepe. Hier moet de begeleidende ouder (max. 1) op de kant blijven, ook op 1,5 meter afstand van andere volwassenen.

Introducees en vroege vogels

Dit jaar mogen leden introducees meenemen, als deze onder de 18 jaar zijn. Het Vroege Vogel-zwemmen wordt dit jaar verruimd van 7 tot 10 uur. Daardoor kun je ’s ochtends vroeg 1,5 uur zwemmen. Op 22 april van 19 tot 21 uur kunnen nieuwe leden hun abonnement komen ophalen in het bad. Ben je al lid, dan houd je je pas van vorig jaar.

Crowdfunding

Door het coronajaar heeft het Openluchtbad veel verlies gedraaid. Daarom heeft de vereniging het idee bedacht om Zwollenaren een emmertje water te laten sponsoren. Begin april begint het Openluchtbad met het vullen van het zwembad.

Er zijn verschillende emmertjes verkrijgbaar. Een bronzen emmertje kost 10 euro, een zilveren emmer kost 25 tot 50 euro en een gouden emmer kost 100 euro. Bedrijven krijgen de kans om voor 250 euro een grote emmer te doneren. Zowel leden als niet-leden mogen de emmers legen in het bad.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button