KabelkrantNieuws uit ZwolleSportZwemmen

Openluchtbad Zwolle opent 24 april de deuren, maar met coronabeperkingen

Zwolle – Het Openluchtbad Zwolle gaat vanaf 24 april 2021 weer open. Dat gebeurt vanwege de coronacrisis met inachtneming van alle regels, beperkingen en voorwaarden die zowel voor personeel als badgasten gelden. Niet iedereen kan dus zomaar op elk moment komen zwemmen.

Het Openluchtbad is dit jaar alleen toegankelijk voor leden én voor introducés tot en met 17 jaar. Bedrijfszwemmen is in eerste instantie niet mogelijk wegens het reserveringssysteem voor leden, maar het bad hoopt gezonde werknemers en maatschappelijke partners in de loop van het seizoen wel te mogen verwelkomen. Ze plannen hun activiteiten (zoals de Zwem4daagse, Zwemloop, Moonlightswimming, Open Monumentendag, Fitnez Festival etc) in onder voorbehoud van corona. Zij doen er alles aan om dit seizoen in veilige omstandigheden steeds meer mogelijk te maken voor iedereen.

Leden kunnen zwemmen in tijdsblokken van 1 uur (met 15 minuten omkleed- en wisseltijd ervoor en erna). Het vroege vogel zwemmen breidt men dit jaar uit van 7 tot 10 uur. Dus ook dan kan men 1 uur zwemmen (excl. omkleedtijd). Inschrijven is net als het lid worden mogelijk op de website van het openluchtbad.

Kijk voor meer informatie en vragen op de website van het openluchtbad: www.openluchtbadzwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button