112 nieuwsCoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpagina

Opening bewaakte fietsenstallingen en AFAC aangepast

Zwolle – In het Zwolse stadshart maken veel fietsers gebruik van de gratis bewaakte fietsenstallingen. De verscherpte maatregelen van de Rijksoverheid om de snelle verspreiding van het Coronavirus Covid-19 te beperken hebben gevolgen voor de opening van de fietsenstallingen en AFAC Zwolle.

De fietsenstallingen Meerminneplein en Rodetorenplein blijven toegankelijk voor bezoekers aan de Zwolse binnenstad om de fiets gratis te parkeren. Deze stallingen zijn de komende periode niet meer bewaakt.

De fietsenstalling Gasthuisplein blijft open. Deze stalling is de komende periode alleen bereikbaar via de naast gelegen rijwielzaak Fiets Idee.

De inpandige fietsenstalling aan de Pletterstraat -die normaal op vrijdag en zaterdag geopend zijn- blijft de komende tijd gesloten.

AFAC Zwolle aan de Derk Buismanstraat 23 is de komende periode voor bezoekers geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. De fietsen die bij het station langer dan twee weken gestald staan zogenaamd weesfietsen worden alleen verwijderd gedurende de genoemde openingstijden van AFAC.

Gerelateerde artikelen

Back to top button