Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Open dag voor nieuwe studenten Windesheim

Zwolle – Windesheim helpt iedereen op weg met een open dag. Wie meer wil weten over de voltijdopleidingen van Hogeschool Windesheim kan terecht op haar open dagen! Op dinsdagavond 5 april kan iedereen online alvast alles te weten komen over zijn of haar favoriete studie(s) en studeren aan het hbo. Vrijdag 8 april is eenieder welkom in Zwolle en op zaterdag 9 april in Almere. Daar kan men de sfeer proeven, studenten en docenten ontmoeten en proeflessen volgen.

Online

De online open dag bestaat uit twee onderdelen:

  • Algemene presentaties om 16.00 uur
    Bijvoorbeeld over de overstap naar het hbo, studiefinanciering of studeren met een functiebeperking. Check het hele programma hieronder.
  • Opleidingspresentaties om 18.30 en/of 20.00 uur
    Maak kennis met de opleiding(en) van jouw dromen tijdens de livestreams en leg al je vragen en twijfels voor aan onze studenten en docenten.

Wie hierna ook op de campus wil kijken, kan terecht op vrijdag 8 april in Zwolle of zaterdag 9 april in Almere. Opnieuw aanmelden via het aanmeldformulier is dan wel nodig.

Fysiek

De open dagen op de campus staan in het teken van kennismaking en beleving. Men kan studenten en docenten ontmoeten, een kijkje nemen bij verschillende opleidingen of een proefles volgen. Aanmelden is verplicht!

Zwolle – vrijdag 8 april

Windesheim heeft de dag verdeeld in tijdsblokken, zodat het niet te druk wordt. Kijk op de website van Windesheim. Bepaal eerst of jij in de middag (roze tijdsblok, van 13.00 tot 17.00 uur) of avond (blauwe tijdsblok, van 18.00 tot 21.00 uur) wilt komen. Selecteer daarna in het aanmeldformulier bij welke studies je wilt kijken. Wil je meerdere opleidingen bezoeken? Let er dan goed op dat je dezelfde kleuren aanvinkt.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button