Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Open dag vandaag bij PEC Zwolle + Afscheidswedstrijd Joost Broerse

Vanmiddag is de open dag van PEC Zwolle!  De open dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Supportersclub van PEC Zwolle.

PEC Zwolle open dag
Zaterdag 27 juni 2015
IJsseldelta stadion

Globaal tijdschema

– 13.00 uur: start open dag
– 16.00 uur: spelerspresentatie PEC Zwolle
– 16.30 uur: warming- up afscheidswedstrijd Joost Broerse
– 16.45 uur: afscheidswedstrijd Joost Broerse
– 18.00 uur: einde open dag en afscheidswedstrijd

Parkeren

PEC Zwolle verzoekt de bezoekers van de open dag en afscheidswedstrijd om zoveel als mogelijk met de fiets of openbaar vervoer naar het IJsseldelta stadion te komen, dit in verband met de verwachte drukte. Bij het CSE-gebouw wordt een fietsenstalling gecreëerd. Indien u genoodzaakt bent om met de auto te komen, adviseren wij te parkeren in de omgeving aan de noordzijde (Boerendanserdijk-zijde) van het stadion.

Geopende tribunes

Bij de spelerspresentatie en de afscheidswedstrijd van Joost Broerse zijn de hoofd-, noord- en oost tribunes geopend. Deze tribunes zijn vrij toegankelijk.

Seizoenkaart bestellen

De seizoenkaartverkoop loopt inmiddels hard. Wil jij ook komend seizoen alle (thuis)wedstrijden van PEC Zwolle bijwonen? Bestel dan op de open dag in de PEC Zwolle Fanshop jouw seizoenkaart. Het is verplicht om deze kaarten direct af te rekenen. Meer informatie over de verkoop is hier te vinden.

Social media

Volg live al het nieuws tijdens de PEC Zwolle open dag via Twitter, Facebook en Linkedin.

Meer informatie

Meer informatie over de handtekeningenkaarten, de VIP-rondleidingen en de spelerspresentatie is in deze link te vinden. Wil jij weten welke spelers deelnemen aan de afscheidswedstrijd van Joost Broerse? Klik dan hier! Ben je nieuwsgierig naar de activiteiten en attracties? Een overzicht vind je hier. De open dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Supportersclub van PEC Zwolle.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button