Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Open Dag Thorbecke Scholengemeenschap druk bezocht

Zwolle – Op de Thorbecke Scholengemeenschap, de school met de beste VWO opleiding van Nederland, was afgelopen zaterdag een open dag. Leerlingen uit de groepen 8 van Zwolse en regionale basisscholen brachten een bezoek aan de locatie mavo – havo – atheneum om een beeld te krijgen van wat de school te bieden heeft.

De bijna brugklassers en hun ouders maakten een rondje door het gebouw schuin naast de Isala Klinieken. Van een vuurwerkshow bij natuur- en scheikunde naar de radio- en televisiestudio bij media. En voor wie durfde, een avontuurlijke klim naar de top van het gymlokaal. Aan belangstelling geen gebrek.

Beste VWO Nederland

Onlangs kwam de VWO opleiding van het Thorbecke weer als beste van Nederland uit de bus bij het RTL nieuws onderzoek. Ook de HAVO opleiding gooide hoge ogen.

Veel open dagen komende week

Komende weken openen ook veel andere scholen hun deuren tijdens voorlichtingsavonden, open dagen en open lesmiddagen. De achtstegroepers kunnen daar met eigen ogen zien hoe de Zwolse voortgezet onderwijs vorm geeft aan onderwijs en leerlingbegeleiding. Het is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven en kennis te maken met medewerkers en leerlingen.

Open dagen kalender

Gerelateerde artikelen

Back to top button