BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Open dag en infobijeenkomst bij Brouwer Biomassacentrale

Zwolle – De firma Brouwer Biocentrale B.V. heeft het plan op het industrieterrein De Voorst een biocentrale te ontwikkelen. Met de opgewekte warmte kunnen afnemende bedrijven in de omgeving hun productieproces verduurzamen. Door o.a. recente berichtgeving in de landelijke media over biomassa zijn er vragen gerezen over de duurzaamheid van biocentrales en mogelijke overlast voor omwonenden. Om deze vragen te beantwoorden organiseert de initiatiefnemer 2 bijeenkomsten: een open dag op 14 december en een informatiebijeenkomst op 17 december.

Open dag Biocentrale in Balkbrug op 14 december

Op zaterdag 14 december is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Brouwer Biocentrale B.V., Eerste Katinger 2a in Balkbrug. Dit kan van 10 tot 16 uur (vooraf aanmelden is niet nodig). Mocht u niet in de gelegenheid zijn om met eigen vervoer naar de biocentrale in Balkbrug te komen, dan kan voor vervoer gezorgd worden. Voor meer informatie en aanmelding voor vervoer zie:

www.brouwerbiocentralezwolle.nl

Informatiebijeenkomst op 17 december

Op dinsdag 17 december, aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) organiseert Brouwer een informatiebijeenkomst in Mercure, Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle. Brouwer licht dan het plan toe en er is gelegenheid om vragen te stellen. Op deze avond is ook een vertegenwoordiging van de gemeente Zwolle aanwezig om vragen te beantwoorden. Voor de informatiebijeenkomst kunt u zich aanmelden via: www.brouwerbiocentralezwolle.nl

Locatie voor biomassacentrale in Zwolle

Foto © Matthijs van Os
Foto © Matthijs van Os

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button