Nieuws uit ZwolleSport

Open Dag bij Blue Hawks

Hoe hard kun jij gooien? En hoe ver kun jij slaan? Ga de uitdaging aan en kom het uitproberen tijdens de feestelijke Open Dag van Blue Hawks op zaterdag 23 mei. Van 11.00 tot 14.00 uur kun je gratis deelnemen aan diverse activiteiten op het complex van de Zwolse honk- en softbalvereniging aan de Bellinistraat 45 in Holtenbroek.

De afgelopen jaren is Blue Hawks uitgegroeid tot één van de grootste honk- en softbalverenigingen uit Noord- en Oost-Nederland. Onlangs kreeg de Zwolse club veldverlichting om het groeiende aantal trainingen op te kunnen vangen. Inmiddels heeft Blue Hawks al tien jeugd- en seniorenteams voor spelers in alle leeftijden. Wie nog niet eerder kennis heeft gemaakt met honkbal, softbal én met Blue Hawks, krijgt daar zaterdag 23 mei alle gelegenheid voor. Dan opent Blue Hawks tussen 11.00 en 14.00 uur haar complex voor de jaarlijkse Open Dag. Iedereen kan gratis deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo kun je door een snelheidsmeter op laten meten hoe hard je gooit en krijg je training van ervaren honkballers en softbalsters van Blue Hawks.

Echte wedstrijd

Je hebt ook de kans om een echte wedstrijd te bekijken. Vanaf 11.00 uur spelen verschillende jeugdteams wedstrijden. Je kunt het bekijken van de wedstrijden combineren met het zelf gooien en slaan van een balletje. Je krijgt bovendien de kans om te slaan op een echte pitchingmachine. De afgelopen jaren is dit al voor veel deelnemers een echte belevenis geworden. Tijdens de feestelijke Open Dag ontbreken de typische Amerikaanse honkbalversnaperingen als popcorn en hotdogs ook niet. Voor de allerkleinsten is er bovendien een springkussen aanwezig. De toegang tot de wedstrijden en de activiteiten tijdens de Open Dag zijn gratis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button