Nieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Open avond Windesheim: combineer werk en studie

Zwolle  Doorgroeien in een huidige functie of verder verdiepen om het werk nog beter uit te kunnen voeren of juist switchen naar een ander beroep. Een studie van Windesheim kan daarbij uitkomst bieden.

Juiste studie

Diverse opleidingscoördinatoren, docenten én studiekeuze- en loopbaancoaches zijn aanwezig om te helpen bij het vinden van de juiste studie die past bij jouw loopbaan en carrière. Het aanbod van Windesheim richt zich op de interessegebieden Leiderschap en Management, Coaching en Supervisie, Educatie, Techniek en ICT, Bewegen en Sport, Gezondheid en Welzijn, Accountancy en Controlling, Marketing, Communicatie en Media, Theologie en Levensbeschouwing.

Opleidingsaanbod voor werkenden

De regio Zwolle is van oudsher sterk in onderwijs. Niet alleen in aanbod voor jongeren, maar ook voor mensen die werk en studie willen combineren. Windesheim heeft een uitgebreid opleidingsaanbod voor werkenden. Van deeltijd-hbo en associate degrees tot post-hbo, masters en cursussen die professionals helpen om zichzelf te ontwikkelen. Ook zijn diverse deeltijdopleidingen nu modulair te volgen. Dat betekent dat je losse modules volgt in een eigen leertempo en zelf kiest of je alleen een of meerdere modules óf dat je ze ‘stapelt’ tot een volledige opleiding.

Voorlichting of kort studieadviesgesprek

Tijdens de open avond is er een informatiemarkt voor alle vragen over ons aanbod. Daarnaast geven een groot aantal opleidingen een voorlichting, verdeeld over twee rondes: van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 tot 21.00 uur. Op de windesheim.nl/openavond is hier meer informatie over te vinden en kan men zich inschrijven. Vol is vol.

Inspiratiesessies

Als extraatje worden tijdens de open avond twee interactieve inspiratiesessies van 45 minuten aangeboden. Bij de inspiratiesessie Coaching ontdek je wat de basisvaardigheden en -houding van een coach zijn. Tijdens de sessie Personal Branding ontwikkel je een persoonlijk merk waarmee jij straks je droombaan kunt bemachtigen, een opdracht kunt binnenhalen of een succesvolle presentatie kan geven. Beide sessies worden verzorgd door Windesheimdocenten.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button