Nieuws uit ZwolleRadioRadionieuws

Oost West Zuijdt Best goes Halloween

Lady Djane schuift ook aan

Zwolle – Eén en één is bij Radio Focus dit weekend geen twee, geen drie en zelfs geen vier maar een echte VIJF!! Het is komend weekend namelijk Halloween. En als je dan een HallowQueen DJ hebt en ook nog een DJ die gek is op vleermuizen dan kun je als Stadszender natuurlijk niet anders dan daar een speciale Radio-avond mee plannen. Maar we zitten ook weer midden in een hernieuwde lockdown. In de vorige ‘de kroeg zit dicht’-periode staken we de volgers van Radio Focus een hart onder de riem met een aantal ‘Oost West Zuijdt Best’-streams vanuit Grand Café Zuijdt van Jaap en Denise.

Jeroen van Doornik, Hans Stroeve en Niek Hofman namen je mee op een muzikaal avontuur daarbij regelmatig onderbroken door uitbater Jaap Lamfers zelf. We voegen daar deze keer dus Lady Djane nog aan toe. En komen zo op vijf heerlijke mensen die je een avondje ‘kroeghangen op je eigen bank’ brengen. Langskomen mag niet. Meekijken & Meeluisteren wel.

Vrijdag 30 oktober
Live vanuit Grand Café Zuijdt vanaf 19 uur.
In beeld & geluid op je eigen stadszender RTV Focus
Volg deze bijzondere avond op www.rtvfocuszwolle.nl/live-radio

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button