SportVoetbal

Ook Nenad Lukic keert terug bij Zwolsche Boys

Zwolle – Nadat eerder Sven Ester, Melvin Hofman en Nick Bouwman al terugkeerden bij Zwolsche Boys heeft ook Nenad Lukic zich weer bij de groenwitten aangemeld. Met zijn overgang vanaf FC Meppel is de selectie voor komend seizoen rond.

De 24-jarige middenvelder voetbalde tot 2013 in Zwolle-Zuid, waar hij met het kampioenschap in de derde klasse op zak vertrok. Bij FC Meppel speelde Lukic twee seizoenen onder de voormalige Boys-trainer John Beijen in de tweedeklasse J. Deze zomer acht hij de tijd rijp voor iets nieuws en mede ingegeven door een verhuizing naar Zwolle kiest hij voor een terugkeer op het oude nest. Hij kent meerdere jongens die er al spelen, en ook bij de nieuwelingen zitten enkele goede bekenden van hem. ”Sommige probeerden me al een paar weken over te halen om weer bij Zwolsche Boys te gaan spelen.

Dat hij van de tweede- naar de vierdeklasse afdaalt, bracht hem nog enigszins aan het twijfelen. ”De club heeft daar weinig te zoeken, denk ik.” Lukic wil dan ook zo snel mogelijk promoveren met het team.
De aanvallende middenvelder is lange tijd geblesseerd geweest. Een langdurige knieblessure maakte hem het voetballen onmogelijk. Maar hij is helemaal hersteld. ”Van mijn knie heb ik nadien helemaal geen last meer gehad. Het laatste half jaar ben ik volledig fit geweest.”

Met de komst van Lukic is de selectie voor komend seizoen gevuld. De spelers zullen moeten strijden voor een plekje bij de eerste elf, dan wel de eerste achttien, weet ook de recentste nieuwkomer. ”Er is concurrentie genoeg. We moeten zorgen dat de sfeer goed blijft. Ik denk dat de trainer daarin een goede rol kan spelen.”

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button