Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Ontbijtclub Zwolse ondernemers schenkt ruim halve ton aan Ronald McDonald Huis

Zwolle – Dinsdagochtend overhandigde de Ronald McDonald Business Breakfastclub een cheque van maar liefst €54.165 aan Lianne Booijink, manager van het Ronald McDonald Huis Zwolle. De ontbijtclub, bestaande uit ruim 200 Zwolse ondernemers, kwam vanochtend samen in Pathé Zwolle.

Het was de negende keer op rij dat het Huis een dergelijke bijdrage van de Breakfastclub in ontvangst mocht nemen. Lianne gaf aan enorm blij te zijn met dit forse bedrag dat zij graag wil gebruiken voor het verbeteren en opfrissen van de negen gastenkamers. Verder bestaat de wens een nieuwe schuur te bouwen.

Lianne Booijink: “Het Huis is volledig afhankelijk van giften, dus deze bijdrage helpt ons enorm om weer net iets extra’s te kunnen doen”.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button